Jump to content
Obscure_Trash

Tiny Little Questions

Recommended Posts

Is anyone else having issues with the Portal 2 skin? The "breed" button isn't showing up for me, even after attempting the usual solutions.

Share this post


Link to post
1 hour ago, The Dragoness said:

Is anyone else having issues with the Portal 2 skin? The "breed" button isn't showing up for me, even after attempting the usual solutions.

Since you said you already attempted the usual solutions, I'll assume you cleared your cache, so it probably isn't the issue. Could you show a screenshot of what it's specifically affecting?

Share this post


Link to post
8 minutes ago, Darkstorm34 said:

Since you said you already attempted the usual solutions, I'll assume you cleared your cache, so it probably isn't the issue. Could you show a screenshot of what it's specifically affecting?

Yes, I tried that. I haven't attempted it on desktop yet though, so I'll do that to see if it's just a device-specific problem.

 

Screenshot

Share this post


Link to post

Has anyone had any trouble accessing the cave/forums in the last few hours?

 

I've had trouble all morning (aka the last 3 1/2 hours). On and off, the cave and forums won't load for 1-2 minutes (the rest of my internet is fine) and then it just comes back on its own but it keeps happening again and again and it's made me give up on hunting bc it's just too annoying. Am I alone?

Edited by Aalbiel

Share this post


Link to post

@Aalbiel I'm not sure about others, but I haven't noticed any particular problems when I've been in the cave and on the forum. Every now and then the site does have connectivity issues, though. Hopefully it'll sort itself out, but if it continues for a lengthy amount of time or gets worse, then it might be worthwhile contacting TJ just so that he's aware and can look into it from his end. :)

Share this post


Link to post

It may also be a routing issue somewhere between your place and DC - some broken nodes in the net.

Share this post


Link to post

When i edit a post and tagged a user with the edit will that user be alerted?

Share this post


Link to post
22 minutes ago, Tigerkralle said:

When i edit a post and tagged a user with the edit will that user be alerted?

I'm not sure but I just edited and tagged you in a post on the Forum Games. Did you get a notification?

Share this post


Link to post
8 hours ago, Ruby Eyes said:

It may also be a routing issue somewhere between your place and DC - some broken nodes in the net.

 

Well, seems fixed now and I'm glad it wasn't a DC problem. Sorted!

Share this post


Link to post

Ummm. OK, I just hatched a couple of Zyumorphs and they were fine as eggies but they APPEAR to have hatched out sick?

 

Anything I can do for them besides fog them for a while?

Share this post


Link to post
5 minutes ago, JavaTigress said:

Ummm. OK, I just hatched a couple of Zyumorphs and they were fine as eggies but they APPEAR to have hatched out sick?

 

Anything I can do for them besides fog them for a while?

 

Nope, just fog them, that's the only thing that can be done. Zyus are *very* temperamental, almost all of mine gets sick either while hatching or as soon as they hatch. I usually Ward mine while they are hatching, even if they aren't sick yet, so when they hatch sick they'll have that protection.

Share this post


Link to post
12 minutes ago, HeatherMarie said:

 

Nope, just fog them, that's the only thing that can be done. Zyus are *very* temperamental, almost all of mine gets sick either while hatching or as soon as they hatch. I usually Ward mine while they are hatching, even if they aren't sick yet, so when they hatch sick they'll have that protection.

So chances are they will be just fine.

 

It struck me as ODD because I hatched them the same way I hatch my other dragons and my other dragons don't USUALLY get sick when they hatch.

IF they are more finicky, however, that is well for me to be aware of.

 

Thanks for the info.

Edited by JavaTigress

Share this post


Link to post

Am I the only one getting a HTTP 500 ERROR when trying to view a scroll (my own or others)? 

 

https://dragcave.net/user/username doesn't seem to be working for me.

 

Seems to be working again

Edited by Golden

Share this post


Link to post

April release:

new eggs are already mixed with old? is it like this for every release?

Share this post


Link to post
1 hour ago, teresadurfin said:

April release:

new eggs are already mixed with old? is it like this for every release?

Generally it is so. Last month was a bit unique in that the exclusive flood lasted longer.

Share this post


Link to post
22 minutes ago, purplehaze said:

Generally it is so. Last month was a bit unique in that the exclusive flood lasted longer.

I see.  Thanks and good luck catching the new release. :)

Share this post


Link to post
17 minutes ago, dracopenguin said:

Anyone else suddenly having their new pigmy eggs show up as hidden, even when they're not? :blink:

image.png.0eeff75d525e5a0db2da2f48fd95eb9d.png

I saw quite a few shown as hidden in hatcheries. Mine is not hidden, although it may have something to do with it being in a trade since at least before the eggs were all 'hidden'. I only took it out of the trade less than an hour ago.

Share this post


Link to post

All new pygmy eggs that start cracking are showing up like a fogball, even TJ's did

Should be fine once they hatch

It's probably just a temporary bug that needs fixing ;) 

Share this post


Link to post

Aw, and here I was hoping TJ had implemented some form of autofogging following viewbomb detection. XD Alas, it wasn't to be. Guess I'll get to scrape some eggshells off my scroll soon and need to catch new babbies. ^_^ No biggie. (Still, I really, really wanted to come here to congratulate him for that idea. Too bad. XD)

Edited by pinkgothic

Share this post


Link to post

I realize that the eggs aren't really fogged, because you can still get to the view page, but I wonder if the hatcheries are seeing them as fogged and removing them. Will it be hard to get them the views they need to hatch if they don't get enough before they go into the fog?

Share this post


Link to post
4 minutes ago, purplehaze said:

I realize that the eggs aren't really fogged, because you can still get to the view page, but I wonder if the hatcheries are seeing them as fogged and removing them. Will it be hard to get them the views they need to hatch if they don't get enough before they go into the fog?

Nope. Hatcheries will keep them in rotation.

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.