Jump to content
Obscure_Trash

Tiny Little Questions

Recommended Posts

3 hours ago, Mewtie said:

I don't think there really are official names for the variants of Xols, but as the person who created them, I call their variants blue and red. :3 However, there is nothing wrong with using different terms like purple and brown to describe them, I think those also get the meaning across just fine.

Thanks for the reply!  :) I guess I tend to overthink things a bit haha

Share this post


Link to post
41 minutes ago, Lady_of_The_Forest said:

Does Dragon Cave have an app for iPhone?

 

There isn't an app, you can access a mobile version of the site through your iPhone browser. I don't know what that is, I've never had an iPhone. XD

Share this post


Link to post

Posted (edited)

Wow, the cave is really lagging for me since yesterday evening.

Too many people online and trying to catch the new ones?

 

Already cleared my cache, deleted cookies, rebooted my system.

But still heavy lags on mobile and desktop.

 

EDIT: Okay, now all I get is the tombstone with "an error has occured" page everywhere.

Edited by Seriva Senkalora

Share this post


Link to post

Posted (edited)

I don't think it's your cache. I just clicked an egg in the Coast and the page took nearly 2 minutes to load, so when it finally did, the egg was of course already taken by someone else.

The cave's been doing that yesterday as well. Probably just too much traffic but it's an unusual time of day for that ...

Edited by Ruby Eyes

Share this post


Link to post

Are there currently any connection problems? I am getting one 504 Gateway Time-Out after another, not being able to name dragons. Anyone else have this?

Share this post


Link to post

Yes, the site is currently alternating between being very slow and not working at all.

Share this post


Link to post

How high is the chance to hatch an alt undine (or, how many eggs do I need to hatch to get an alt, statistically speaking)

Share this post


Link to post
17 minutes ago, LackingDragons said:

How high is the chance to hatch an alt undine (or, how many eggs do I need to hatch to get an alt, statistically speaking)

I hatched 3 and got 2 green and 1 yellow one.

Likewise, I hatched 4 Dark Green to get 1 alt.

I'm hoping for a similar quota when I'm trying for that alt Black in my lineage ...

Share this post


Link to post
30 minutes ago, Ruby Eyes said:

I hatched 3 and got 2 green and 1 yellow one.

Likewise, I hatched 4 Dark Green to get 1 alt.

I'm hoping for a similar quota when I'm trying for that alt Black in my lineage ...

Thank you, that gives me hope! I thought they were much rarer

Share this post


Link to post

I'm getting a lot of 504 Gateway errors. I'm on Cox Cable internet, PC, and I'm getting the 504 error no matter what browser I use.

Share this post


Link to post

Is anyone else experiencing extreme cave lag and error messages? Seems to alternate with lightening-fast loading. Not hourly lag or 5-minute shuffle lag -- just random lag!

Share this post


Link to post

I'm not getting a 504; I''m just getting a cannot connect. So are all the fansites.... And a tombstone when I try for any action.

Share this post


Link to post
3 minutes ago, perzephone said:

I'm getting a lot of 504 Gateway errors. I'm on Cox Cable internet, PC, and I'm getting the 504 error no matter what browser I use.

 

Getting the same errors, I'm on Verizon wifi. Glad to know it's not just me.

Share this post


Link to post

I'm in the UK - completely different servers etc.

Share this post


Link to post

Same, I see a gravestone when I try to get to Dragon Cave. I wonder what's going on?

Share this post


Link to post

Getting the same error messages (504 Gateway) when trying to breed...

Share this post


Link to post

i think we broke the Cave.  the other creature site i'm on just had it's birthday/anniversary celebration, and we kept breaking that site too - errors everywhere.

Share this post


Link to post

It's not down completely for me, just a lot of lags and error messages.

Share this post


Link to post

Hmm, when I try to go anywhere, it shows me the gravestone. If I spam reload, though, it works for a little.

Share this post


Link to post
2 minutes ago, TGL1983 said:

It's not down completely for me, just a lot of lags and error messages

i get this too.  i had lags when i was incubating two of my eggs. but it's not really down for me either

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.