Jump to content
Obscure_Trash

Tiny Little Questions

Recommended Posts

So since yesterday, whenever I view a lineage page a dark line comes up across the top part of the screen, right where the darker part of the scroll background meets the flat colored part of the scroll background. A hard refresh would fix it for individual pages yesterday, but as of today that's not only not working, but the problem occurs on every new lineage view I look at anyway, which is extremely annoying. Anyone have suggestions on how to fix? I use Chrome.

Share this post


Link to post
So since yesterday, whenever I view a lineage page a dark line comes up across the top part of the screen, right where the darker part of the scroll background meets the flat colored part of the scroll background. A hard refresh would fix it for individual pages yesterday, but as of today that's not only not working, but the problem occurs on every new lineage view I look at anyway, which is extremely annoying. Anyone have suggestions on how to fix? I use Chrome.

It isn't happening for me in FF, using St Pat's, or when I look in Pale Moon (so that I see the new default page.) but in the default page, it is darker towards the top of the beige, like...

 

I have just gone to look in Chrome. Be grateful; I hate it; it always drops stuff adwcleaner has to clean up after. But YUK I see what you mean - very nasty. Seems to have decided to mark off one area, somehow.

 

May one suggest abandoning Chrome ? It has some VERY nasty habits laugh.gif

Share this post


Link to post

I know someone on this forum is collecting fox-coded CB dragons. Could you please help me find them?

(Also. I'm certain there's a help-me-find-this-person thread but I can't find it. If you'd be kind and post it, I'll save it to my notes. )

Share this post


Link to post
I know someone on this forum is collecting fox-coded CB dragons. Could you please help me find them?

(Also. I'm certain there's a help-me-find-this-person thread but I can't find it. If you'd be kind and post it, I'll save it to my notes. )

I know I have seen that person before, but can't think who it is, either.

 

Here is the thread you are seeking. It is called Random Scroll Help and Missed Connections.

Share this post


Link to post

So I want include an edited Mint Dragon sprite for a fansite, but the artist who made it is inactive, right? So how do I ask for their permission? I do need to ask for permission to use Dragon Cave sprites on my website, right?

Share this post


Link to post
So I want include an edited Mint Dragon sprite for a fansite, but the artist who made it is inactive, right? So how do I ask for their permission? I do need to ask for permission to use Dragon Cave sprites on my website, right?

You'll find everything you need to know in this thread. Each breed's artist(s) is/are listed at the bottom of all view pages of that breed's dragons.

 

Do note that the 30-day rule only applies to edits for Dragon Cave website purposes and for use on the forums; for off-site use, please see each artist's rules.

Share this post


Link to post

You'll find everything you need to know in this thread. Each breed's artist(s) is/are listed at the bottom of all view pages of that breed's dragons.

 

Do note that the 30-day rule only applies to edits for Dragon Cave website purposes and for use on the forums; for off-site use, please see each artist's rules.

I read the thread, but it seems that I'd have to ask them if I wanted to edit the sprite, and of course, I can't.

Share this post


Link to post
I read the thread, but it seems that I'd have to ask them if I wanted to edit the sprite, and of course, I can't.

Send them a PM; just because they are inactive doesn't mean they won't still read messages. It only means they don't play or post.

Share this post


Link to post

Hello! I am trying to set up a teleportation, but I manage to get this far:

 

-Select Transfer Type

-Select Teleportee

-Confirm

 

Then I get a nice screen that has a tombstone on it and a message that an error has occurred.

 

user posted image

 

Strangely enough, the teleport is still set up, but nothing appears for teleportation.

 

user posted image

 

user posted image

 

Any ideas? I've also cleared my cache and cookies, to no avail.

 

Using Firefox on Linux Mint 17.3

Edited by CafeNaRigara

Share this post


Link to post

Hello! I am trying to set up a teleportation, but I manage to get this far:

 

-Select Transfer Type

-Select Teleportee

-Confirm

 

Then I get a nice screen that has a tombstone on it and a message that an error has occurred.

 

 

 

Strangely enough, the teleport is still set up, but nothing appears for teleportation.

 

Any ideas? I've also cleared my cache and cookies, to no avail.

 

Using Firefox on Linux Mint 17.3

Have you tried giving someone else one of the links to see what comes up for them? When you click on the actions for the dragon you're trying to teleport (not the Magi trying to perform the teleport) does it show available actions or take you to the teleport page?

 

 

~*~*~*~*~*~

In regards to the multiple CB prize owners, I didn't realize there were so many (counting the two that were on the burnt scroll). Wow.

Edited by miss1nformation

Share this post


Link to post

And then there was someone with a silver version of each - (Beets) and (Pipes), who got their scroll burnt and both Prizes killed.

There is/was one other person who has a Silver version of each. They were doing some...interesting lineages.

http://dragcave.net/lineage/7znEg

 

In addition to the CB Holly/Silver Tin pair, there is also a previous Holly winner who won a Bronze Shimmer in the last raffle, although those dragons are the same gender so cannot have offspring together.

Share this post


Link to post

Send them a PM; just because they are inactive doesn't mean they won't still read messages. It only means they don't play or post.

What if they don't ever reply? Will I have to find a different dragon made by a different artist to use instead?

Edited by NarotizaDragonTamer

Share this post


Link to post

Have you tried giving someone else one of the links to see what comes up for them? When you click on the actions for the dragon you're trying to teleport (not the Magi trying to perform the teleport) does it show available actions or take you to the teleport page?

 

 

~*~*~*~*~*~

In regards to the multiple CB prize owners, I didn't realize there were so many (counting the two that were on the burnt scroll). Wow.

I checked the actions page right now, and I have actions, not the teleport link. I'll check the teleport link itself next.

 

EDIT: I asked someone to check my links, and here's what they found:

Nope.. the page comes up like it's supposed to.. but there's no egg, no code, no lineage link... and if you click accept, it goes to an error page.

 

Edited by CafeNaRigara

Share this post


Link to post

Oh, I've gotten that glitch before. There really isn't a egg/dragon on your teleport. Just click cancel and your Magi will be ready again.

 

Edit: The blank teleport, not the tombstone (I think?)

Edited by dinogummi

Share this post


Link to post

Oh, I've gotten that glitch before. There really isn't a egg/dragon on your teleport. Just click cancel and your Magi will be ready again.

 

Edit: The blank teleport, not the tombstone (I think?)

Yeah... I can get the Magi ready again, thankfully. I just can't use my Teleport action successfully, still. Got the tombstone again. dry.gif The Magi must not want this egg teleported. But I'm glad I'm not the only one who's seen the blank teleport issue!

 

I may just wait and see if I can get it working tomorrow.

Edited by CafeNaRigara

Share this post


Link to post
What if they don't ever reply? Will I have to find a different dragon made by a different artist to use instead?

Yes, or you could use the unedited sprite.

 

Think of something you own that you really like, even though you don't use it every day. Imagine someone came in and altered it: dyed it another color, cut it up, etc. without asking you. You'd be rightfully upset that this person just altered something you cared about. That's kind of like art permissions. Just because you really want to use the edited art doesn't make it okay, so yeah, you'll have to figure out something else to do. ^^

Share this post


Link to post
Hello! I am trying to set up a teleportation, but I manage to get this far:

 

-Select Transfer Type

-Select Teleportee

-Confirm

 

Then I get a nice screen that has a tombstone on it and a message that an error has occurred.

 

Any ideas? I've also cleared my cache and cookies, to no avail.

 

Using Firefox on Linux Mint 17.3

I see you're going to wait, but I just wanted to pitch in:

 

I tested several ways and didn't get an error any of those times. Have you tried restarting your browser? Your computer? Your router/modem?

 

Hopefully time will fix it, but if not and you find yourself with this problem tomorrow, try the above!

Share this post


Link to post
Yes, or you could use the unedited sprite.

 

Think of something you own that you really like, even though you don't use it every day. Imagine someone came in and altered it: dyed it another color, cut it up, etc. without asking you. You'd be rightfully upset that this person just altered something you cared about. That's kind of like art permissions. Just because you really want to use the edited art doesn't make it okay, so yeah, you'll have to figure out something else to do. ^^

Just wondering... would including the unedited sprite in a logo be considered "editing" the sprite?

Share this post


Link to post
Just wondering... would including the unedited sprite in a logo be considered "editing" the sprite?

Editing would be things like recolors. Editing done to the actual sprite.

 

Do be sure to credit DC/the artist if you use DC sprites, though.

Share this post


Link to post

Editing would be things like recolors. Editing done to the actual sprite.

 

Do be sure to credit DC/the artist if you use DC sprites, though.

Don't worry, I will. Thanks smile.gif

Edited by NarotizaDragonTamer

Share this post


Link to post

I see you're going to wait, but I just wanted to pitch in:

 

I tested several ways and didn't get an error any of those times. Have you tried restarting your browser? Your computer? Your router/modem?

 

Hopefully time will fix it, but if not and you find yourself with this problem tomorrow, try the above!

I tried time, restarting browser and computer, and finally am installing Chrome to see if that works. I may have an idea... I'll report back. Thanks!

 

UPDATE: Well, that was a failure... I was suspecting that an outdated Flash plugin was causing the issue, but I received the same tombstone error on my up-to-date Chrome.

 

UPDATE: Using native Android web browser results in same error.

Edited by CafeNaRigara

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.