Jump to content
Silverdrak

Silvi's Lair

Recommended Posts

Sorry I saw this so late. Had bad headache yesterday and went early to bed.

Should be working now. I was sure I already did changes according to http <-> https switch last year. At least I did some https fixing that time. Obviously I hadn't done enough.

Actually I wanted to have checked this somewhen in the last weeks but I didn't got to it.

 

Sorry... :(

Share this post


Link to post

It's FIXED. Let joy be unconfined and all that !

Share this post


Link to post
2 minutes ago, Fuzzbucket said:

It's FIXED. Let joy be unconfined and all that !

Awesomeness!

Thank you, @Silverdrak! :)

Share this post


Link to post

I am happy to see one of my favorite hatcheries back to normal!

 

Thanks Silverdrak!  *no guilt tripping about not seeing the problem sooner*

Share this post


Link to post

Is, uh, anyone else getting an error message when entering their scroll name?

Share this post


Link to post
3 hours ago, Montre said:

Is, uh, anyone else getting an error message when entering their scroll name?

Nope, works for me. I can also enter your name (assuming that your forum name is the same as your scroll).

What error do you get? Did you try clearing your cache?

Share this post


Link to post

Hi, not 100% sure, but may be having a problem with eggs/hatchlings being removed from the site. I loaded my scroll on the site this morning to add an ER egg and noticed that a whole bunch of my hatchlings weren't in there. I always use the Lair so was a bit confused. Now, I'm sure I added the ER egg, but a few hours later I go to update my scroll and the ER egg (which is still an egg) is not in site anymore either. This might just me being silly but I was so sure I'd added it. 😖 

Share this post


Link to post

For me everything seems fine.

Could you keep an eye on this behaviour? Let me know if that keep happening.

The lair actually don't remove entries unless they are marked dead or grown up/frozen by the Dragon Cave API or if someone removes them.

Share this post


Link to post
On 8/27/2019 at 10:45 AM, Fandom Addict said:

Hi, not 100% sure, but may be having a problem with eggs/hatchlings being removed from the site. I loaded my scroll on the site this morning to add an ER egg and noticed that a whole bunch of my hatchlings weren't in there. I always use the Lair so was a bit confused. Now, I'm sure I added the ER egg, but a few hours later I go to update my scroll and the ER egg (which is still an egg) is not in site anymore either. This might just me being silly but I was so sure I'd added it. 😖 

It's worth nothing there are "reverse view-bombers", who take people's eggs and hatchlings out of the fansites, so it could be that someone's doing that? (Do you only use Sylvi's Lair? If you use other hatcheries, is it just happening to Sylvi's Lair?)

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.