Jump to content
bbik

The Allure of Neglected Dragons

Recommended Posts

I've just learned (and tested, it works) that there's a way to use the site to view scroll names even if both the scroll and the name are hidden. It's not a huge concern for me since I keep my scroll name hidden so it won't show on my adults, but it seems like something that really should be removed because 1. it's in an obscure place so most people who use the site may not even know about it, and 2. if someone has their name hidden it's going to be for a reason. Seems an invasion of privacy, almost.

Share this post


Link to post

@bbik Very low-priority feature request from me: Could you remove <base href="http://www.allureofnds.net/"> from the pages? I've been trying to use the site as HTTPS (I can't visit HTTP sites at the moment, long story), which works in principle, but I need to remove <base href="http://www.allureofnds.net/"> on each page with the page inspector or it'll shove me back to HTTP. :)

Share this post


Link to post

When I go through to the fansite either through my front-page link or the site, it shows up only as text and informs me, when I try to go through, that it's an insecure link?

 

Edit: Am I the only one? I can get through just fine to do Clicks and entries on DDF and Silvi's looks also perfectly normal, yet my entered dragons are still picking up Views apparently through AOND, despite my not being able to see any dragons on black and white typed primitive pages I'm getting today on AOND, which was normal yesterday... And this is occurring both through my handy link and the one in DC forums.

Edited by Syphoneira

Share this post


Link to post
18 minutes ago, bluedog said:

I can see only text and it will not accept the eggs and hatchlings. :(

 

 

 Still like that for me, too... I wonder why us? Are you using Linux? AOND might not be compatible at the moment with some systems, perhaps due to the same problem pinkgothic mentioned above, if bbik's been too busy to see the message/fix it?

Share this post


Link to post
29 minutes ago, Syphoneira said:

perhaps due to the same problem pinkgothic mentioned above

If you have a browser or browser plug-in that tries to turn everything to HTTPS, that might cause the problem, depending on how the site is transformed to HTTPS by the process.

 

Nonetheless, just to clarify, my particular case was fairly unique to me, I don't think it would explain anyone else's woes (my ISP was hijacking HTTP connections, trying to entice us to update our router software -- which we were interested in doing, we just wanted to find out first whether it was the router itself or our ISP doing the hijacking! XD We know now and it's been resolved, I can use the site normally again, but I'd still love the <base> tag to be removed so I don't have to use it via HTTP).

Share this post


Link to post

 Thanks, pinkgothic! Did manage to get my new eggs in just now; the ?insecure? page I was sent to had the egg entry way below immediately-visible areas of the page, which I just finally tried scrolling down to see, lol. Not just script-only but a very weird set-up there, on my screen...

 

 Edit: and just pulled said new eggs out -  3 AM, waiting for the cat to come in and it appears that my brain had managed to get off to sleep even though the rest of me has to stay up...

Edited by Syphoneira

Share this post


Link to post
On 9/20/2020 at 12:44 PM, Syphoneira said:

When I go through to the fansite either through my front-page link or the site, it shows up only as text and informs me, when I try to go through, that it's an insecure link?

 

Edit: Am I the only one? I can get through just fine to do Clicks and entries on DDF and Silvi's looks also perfectly normal, yet my entered dragons are still picking up Views apparently through AOND, despite my not being able to see any dragons on black and white typed primitive pages I'm getting today on AOND, which was normal yesterday... And this is occurring both through my handy link and the one in DC forums.


I'm having the same issue. The site is just white with black text and blue links, and I get a pop-up warning about an insecure connection when I put in my scroll name. (I do see dragon images all the way at the bottom of the page, though.)

Share this post


Link to post

Maybe something like what is happening with Evina's, which has thrown up a 403 error since yesterday ? Some kind of API change ?

Edited by Fuzzbucket

Share this post


Link to post
3 minutes ago, Fuzzbucket said:

Maybe something like what is happening with Evina's, which has thrown up a 403 error since yesterday ? Some kind of API change ?

Unlikely. The error on Evina's states that something is wrong on its own server, and it affects everyone.

If it was an API issue, *all* other sites would have the same problem - which they don't.

On the other hand, the AoND issue does NOT affect everyone. E.g. I have no issues with it. It seems to be an issue with how data is being served/used?

You could look for a common thing with those that get the error. Browser? ISP?

Share this post


Link to post

I can't even access the site anymore I get an error message saying "Sorry, this site is frozen.  If you are the owner please contact us at *link*"  Really weird.

 

>^_^< V

Share this post


Link to post
3 hours ago, Nekoi said:

I can't even access the site anymore I get an error message saying "Sorry, this site is frozen.  If you are the owner please contact us at *link*"  Really weird.

 

>^_^< V

That is very strange. I have had no issues with it either.

Share this post


Link to post

It is now working again...sort of...but only loading as text, except for the banner at the top and the eggs.

Share this post


Link to post

 Still having the same issue here, as well. Another odd thing is that even though I'm going into the AOND fansite every day, albeit perforce now through the forum link, AOND no longer shows among my frequently used site links so that it seems that this (rerouted?) version is not registering as 'here' or as a site at all on my computer?

 

DDF, that I do Clicks on daily, is still first in line, AOND used to be second, Silvi's, which I went to a few times when this issue started but haven't used for a bit (that's normal as well - love the site, too, it it's hard to load when my wireless so frequently sinks; lots of tools used by people in the area, and a home workshop right next door, as well as across the back lane...) is still in the 'handy link' line, as are the DC forums - But despite the daily visits, the frequently used AOND link vanished from there a while back and I always get an 'insecure warning' about sending data every time I enter dragons there. This does make me a bit nervous, even though the dragons do get Views though this.

Share this post


Link to post

I've been having problems with the site too. I can submit dragons just fine but i can't give views to anyone elses dragons because it wont pull up the dragons page. All the dragon and egg pictures are just blue links next to a generic picture icon. I've tried clearing my cookies and my cache but to no avail. If it matters at all i primarily use chrome and was able to get the site to work on Microsoft edge. So I'll be giving back views on there for (Hopefully) the time being, but its just rather inconvenient.

Share this post


Link to post

I just noticed (consciously for the first time, this will have changed some days ago) with some delight that the site appears to be fully HTTPS-capable now. Thanks a lot, bbik! ❤️

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.