Jump to content
Sign in to follow this  
TerraAnne

ANSWERED:Strange Missing Sprite Glitch

Recommended Posts

So I just bred this dragon PZGxS which I think you can see in its lineage page as I know I can. You can also see its sprite fully listed on my scroll's main page, or at least I can. This egg is meant to be a donation into a raffle so I'm going to cut away its teleport links n stuff. I've cleared my cache, reset my browser, tried a different browser, then restarted the computer thinking it was on my end. >.<

 

However, There are several pages where its egg sprite is not showing up. These include the normal view page of the egg, the transfer page, the trading hub page, and the teleport page egg list. Photos listed below for reference.

 

1378054645_Screenshotfrom2019-07-3107-44-10.thumb.png.92c8b0e07f5e23a6c235b3926549be56.png\

1396609585_Screenshotfrom2019-07-3107-44-19.png.edd7fae1c7637c0b2f88859a7a970ad4.png

 

316157797_Screenshotfrom2019-07-3107-44-26.thumb.png.b1458dcceefabd7f68a4982c3c878e06.png

 

491767979_Screenshotfrom2019-07-3107-44-55.png.2d4012d5b2853c8bdafb35290186f17a.png

 

1346833819_Screenshotfrom2019-07-3107-48-01.png.f347a5993a12c6ae8e12a207983cf615.png

 

389465549_Screenshotfrom2019-07-3107-48-12.png.fd9baa9c03944767db959e47d8e6b48c.png

 

Share this post


Link to post

I can see the egg when I go to its view page. Maybe it's a browser issue. Have you cleared your cache?

Share this post


Link to post

It's most likely because of your ad blocker - mine is doing it to nocturne eggs as well right now.

Share this post


Link to post
3 hours ago, purplehaze said:

I can see the egg when I go to its view page. Maybe it's a browser issue. Have you cleared your cache?

 

I had cleared my cache and stated that in the first post.

So for my update after my breakfast break I came back a minute ago to check in and now the egg is viewable again. I'm not sure what happened or how it was fixed but all is good now. Thank you for reading and I think someone can close this now.

Share this post


Link to post

Posted (edited)

That usually means the randomly generated image code has "ad" somewhere in it, which automatically gets blocked by adblockers. The codes get changed up every day so it's not a long-term issue, just an occasionally recurring one. If it happens again next time try whitelisting dragon cave to see for yourself.

Edited by Shadowdrake

Share this post


Link to post
1 hour ago, TerraAnne said:

 

I had cleared my cache and stated that in the first post.

So for my update after my breakfast break I came back a minute ago to check in and now the egg is viewable again. I'm not sure what happened or how it was fixed but all is good now. Thank you for reading and I think someone can close this now.

Sorry, I missed that.

 

Anyway, the fact that all is well now does indicate that it was probably an adblocker issue. I should have thought of that as that is the most common reason that dragon images go missing. Fortunately it is only temporary because the image codes change frequently.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.