Jump to content
Sign in to follow this  
HeatherMarie

Action Log actions out of order

Recommended Posts

I just noticed this in my Action Log and I'm wondering if it's just because the breeding and auto-abandoning happen so close together that the log gets confused, or.... What. Whatever the reason, it does seem wrong to put the auto-abandon log *before* the breeding log. 

 

Untitled.png.4fc0413b2ad4ea61e900859131bd02d0.png

 

With the two instances I circled, the egg that was auto-abandoned shows as happening before the breeding actually takes place. That red Dorsal came from the breeding directly above it, and the Gold came from the breeding directly above. It's not a site-breaking issue or anything but it is an incorrect sequence of logs and I'm curious if there might be an easy way to fix it. (These are not the only instances of this happening, there are more further back in my log.)

Share this post


Link to post

@HeatherMarie I noticed that with one of my breedings. Again, it was when I was doing a run of autoabandoning to the AP. I think it must just be because there is only a split second between the breed action and the abandon so they are happening at virtually the same time. I just saw it as a curiosity, not really something that needs to be fixed, although I guess if there is an easy way to fix it the log would be more accurate.

Share this post


Link to post

It looks like the site is calculating the egg will be auto-abandoned before the dragons even breed, which makes some sense logically if on the code-side that check's done first so the autoabandon action happens first, but it is still weird to see that. Minor, but nice fix to have.

Share this post


Link to post
1 hour ago, purpledragonclaw said:

It looks like the site is calculating the egg will be auto-abandoned before the dragons even breed, which makes some sense logically if on the code-side that check's done first so the autoabandon action happens first, but it is still weird to see that. Minor, but nice fix to have.

It was only a few of the eggs that autoabandoned while I was breeding that showed up that way, though. The others were in the usual order.

Share this post


Link to post
39 minutes ago, purplehaze said:

It was only a few of the eggs that autoabandoned while I was breeding that showed up that way, though. The others were in the usual order.

 

Yeah, it's only a small handful, not all the time... It does totally make sense that it would show that way if the site is calculating the auto-abandon before the breeding technically goes through or whatever, but that doesn't really make sense when only a few show like that and the others show 'normally'. As can be seen in the screenshot I posted, other auto-abandons that happened in-between the two examples are shown as abandoning after the breeding, the way you'd think it should be.

Share this post


Link to post

The auto-abandon just has the same timestamp as the breeding itself. Then when these are inserted into the database, whichever happens to be processed first shows up first in the log.

Share this post


Link to post

Well it WOULD show the same time, as it doesn't show seconds.... and it's never going to take a full minute to ait.

Edited by Fuzzbucket

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.