Jump to content
Sign in to follow this  
nordana

ANSWERED:Notification won't go away?

Recommended Posts

Hello, I seem to have a problem. I made a trade a few minutes ago and I got an offer (which was cancelled), and I still have a notification bell sign despite having clicked it (several times by now). I also resetted the cookies for the page and that only fixed the problem temporarily, the notification bell sign is back now.#

I hope someone can help me or at least tell me I'm not the only one with this problem.

 

Thank you in advance

 

nordana

Share this post


Link to post

Is it just the outline, or a "full" white bell? It's normal to have the outline for a while after getting notifications. A full bell means you have new ones, an outline means you don't have any new ones, and after not getting any notifications for a while the bell disappears completely.

Edited by Cinspawn

Share this post


Link to post

I had one last night that came back after I had viewed the 2 offers. I thought I had new offers, but it was still the same two. After I clicked on it that time it stayed clear, though, and has been fine since.

Share this post


Link to post

I'm getting this too. Had an offer-notification, clicked the bell, looked at the offer, accepted the offer.... The bell was fine for a minute, just the outline, but then it was colored in again. I clicked it again, but no new notifications, just that same one. I've clicked it multiple times since, every time I click the bell it will go to just the outline, but then be back filled in a minute later.

Share this post


Link to post
14 minutes ago, HeatherMarie said:

I'm getting this too. Had an offer-notification, clicked the bell, looked at the offer, accepted the offer.... The bell was fine for a minute, just the outline, but then it was colored in again. I clicked it again, but no new notifications, just that same one. I've clicked it multiple times since, every time I click the bell it will go to just the outline, but then be back filled in a minute later.

Im experiencing the same issue. I click it and it goes right back to being full white

 

Edit: it stopped

Edited by Dalek Raptor

Share this post


Link to post

It stopped for me too after a while. Forgot to update, sorry :D

Share this post


Link to post

Happened to me yesterday morning, eventually seemed to sort itself out but it was annoying. Guess it wasn't just me.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.