Jump to content
MaidMarian

Valley Sherwood: A Dragon Cave Fansite

Recommended Posts

Still can't get in. sad.gif I hope it is fixed soon.

Share this post


Link to post

I've contacted MaidMarian....

Share this post


Link to post
Chrome says "no data received" when I try to manage my scroll...

Came here to see if I'm the only one with the problem.. looks like I'm not :<

My favourite fan site sad.gif

Share this post


Link to post
Came here to see if I'm the only one with the problem.. looks like I'm not :<

My favourite fan site sad.gif

Same here. sad.gif

Share this post


Link to post

It's too bad there are issues (mine are also on firefox and I'm glad it's not just me to be honest). This is my favorite hatchery to use. sad.gif

Share this post


Link to post

It seems you can still use the site to some extend. If you use the auto-add option for your scroll, it adds your scroll even though it cannot display your personal stuff to you afterwards. I have no other explanation for the Sherwood-style slow trickle of stats on my new eggs that I haven't added anywhere else biggrin.gif The viewer works fine, too.

Share this post


Link to post
It seems you can still use the site to some extend. If you use the auto-add option for your scroll, it adds your scroll even though it cannot display your personal stuff to you afterwards. I have no other explanation for the Sherwood-style slow trickle of stats on my new eggs that I haven't added anywhere else biggrin.gif The viewer works fine, too.

I'm not in the habit of using auto-add, but you speak truth! It seems the pages I don't normally use are loading. I still hope the page where I normally choose which ones to add and view lineages returns ASAP.

Share this post


Link to post
It seems you can still use the site to some extend. If you use the auto-add option for your scroll, it adds your scroll even though it cannot display your personal stuff to you afterwards. I have no other explanation for the Sherwood-style slow trickle of stats on my new eggs that I haven't added anywhere else biggrin.gif The viewer works fine, too.

I never use auto add as there's always some egg I have that's at over 6 days, and those I won't post anywhere to guard against soft shell.

 

*sigh*

 

Hopefully this gets fixed soon.

Share this post


Link to post

Sadly MaidMarian has not yet read my message sad.gif

Share this post


Link to post
It seems you can still use the site to some extend. If you use the auto-add option for your scroll, it adds your scroll even though it cannot display your personal stuff to you afterwards. I have no other explanation for the Sherwood-style slow trickle of stats on my new eggs that I haven't added anywhere else biggrin.gif The viewer works fine, too.

Ah, so that's why there are still eggs and hatchlings in valleysherwood. smile.gif I was wondering about that.

 

Thank you for the information!

 

Definitely hope this is fixed soon, but the auto-add helps a little bit. (I don't usually use it, but today it fit. happy.gif)

 

@fuzzbucket: Thanks for the update!

Share this post


Link to post
I'm not in the habit of using auto-add, but you speak truth! It seems the pages I don't normally use are loading. I still hope the page where I normally choose which ones to add and view lineages returns ASAP.

I use the auto add on all the time & nothing is loading for me. It hasn't in days. The only thing that loads is the first page where you put your scroll name in.

Share this post


Link to post

Hopefully they return soon and fix the site. I like using this site along with some others.

Share this post


Link to post

Oh good, they are broken. It's not just me. I was worried; I've never had to use another site before!

Share this post


Link to post

I'm not the only one then. I looked on isitdownrightnow a while ago and it said it was up...So yeah, it must be broken..

Share this post


Link to post

"The connection was reset

 

The connection to the server was reset while the page was loading."

 

 

This is what I've been getting for the past few days when trying to add eggs. I use Firefox - latest version.

Share this post


Link to post
"The connection was reset

 

The connection to the server was reset while the page was loading."

 

 

This is what I've been getting for the past few days when trying to add eggs. I use Firefox - latest version.

I'm in the same boat with this.

Share this post


Link to post
MaidMarian is usually not available during her time at College/University - they blocked DC (this is according to previous posts she has made).

I'm not sure if she is still in college but if she is it might be a while before she can fix the problem.

Share this post


Link to post

I'm not sure if she is still in college but if she is it might be a while before she can fix the problem.

If you can reach the Links/Contact page for the site, http://valleysherwood.com/links/, she says it might take a while if we need to reach her, and it certainly seems to be true. sad.gif

Click to contact me by PM on the Dragon Cave forums.

Note that I'm not very active, so replies may be delayed. smile.gif

Share this post


Link to post

I was just able to enter a select few of mine fine just now so maybe it is fixed smile.gif

Share this post


Link to post

I'm using Windows XP and every time I enter my scroll name, it says "Internet Explorer cannot display the webpage."

 

*sigh*

Share this post


Link to post

It works for me using firefox

 

 

edit: It has stopped working for me (again) smile.gif

 

edit2: And now it is working again

Edited by rubyshoes

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.