Jump to content
Sign in to follow this  
Paintra

Extreme Lag on Action Pages

Recommended Posts

I know I've seen many people mention it, but I wanted to make a  thread to report on this issue since it seems to be different than the other lag issues.

 

There's a ton of lag on the actions pages, including sub-actions like breed and abandon. I've encountered several 504 errors in the process of trying to breed or abandon eggs. I'm on Windows 10, using Microsoft Edge. I also have an advertisement removal subscription, so I don't believe ads are effecting the loading times at all.

 

Has there been any official word on what the cause of this might be?

 

ETA: Seems to have gotten better in the past few minutes. Anyone else notice a change?

Edited by Paintra

Share this post


Link to post

I've been getting this message frequently, for the last few days, when I try to change the order of my dragons.  I use Windows 10 and Microsoft Edge too. 

This page isn’t working right now

dragcave.net can't currently handle this request.

HTTP ERROR 500

Share this post


Link to post

I've been getting the actual tombstone page - I was trying to use fertility earlier - that was the WORST - I just got a 404. And naming just kept circling and going back to asking me to enter the name. I got them at about the 4th attempt. It really is getting worse. And it's ONLY DC - it isn't happening on any other site.

Share this post


Link to post

Still happening for me (right now, in fact); not getting 404's thankfully but everything on the action pages takes and AGE to load.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.