Jump to content
Sign in to follow this  
elynne

ANSWERED:Snow Wars: "Random Battle" selection lag

Recommended Posts

sometimes it takes a *really* long time for "Random Battle" to load; most of the time, I just get the spinning compass and nothing happens. is it just me, or is this happening to others?

Share this post


Link to post

okay... I don't know if this counts as a "solution" but if I click to battle a specific person, instead it immediately gives me a random opponent. I don't know what's going on... but I guess this works? sort of?

Share this post


Link to post

There does seem to be a glitch one way or the other:

 

 

Share this post


Link to post

Posted (edited)

Posted in TLQ but no response as yet, except that others are having similar/other issues.

 

Not able to use either random battle nor the specific person battle. 

Choice boxes are clickable and turn green and the spinner spins 1-2 times, and then nothing happens for either choice. This has been all day, since around 10am Central time.

 

 Everything else on site and game works fine.

 

(Using mobile-Safari-(iPhone 6s Plus), have done all cache clearing and hard refreshing multiple times, reset modem; anything I could troubleshoot at my end has been done.)

Is this a known thing and I just need to exercise patience, or is there something else I need to do at my end? Thank you!

I've been enjoying SW2 so very much!

 

Edited by Uther_Pendragon
IT'S WORKING AGAIN! Thank youuuuu :D

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.