Jump to content
Obscure_Trash

Tiny Little Questions

Recommended Posts

22 minutes ago, Chatdweeb said:

Will the thuwed lists ever reopen, or are they permanently closed?

 

TJ's most recent comment on this:

 

Share this post


Link to post
1 minute ago, purplehaze said:

 

TJ's most recent comment on this:

 

Oh, okay, thank you!

Share this post


Link to post

Not sure if this is the right place, but when I accidentally clicked the sign up instead of log in button, I noticed the Gilded Bloodscale image used for the how to play seems very squished.

image.png.52d5c77a62a956ff2ee23c031493cfd2.png

I'm not certain if this is a bug or intentional, but regardless I think the image should be fixed to its normal proportions, especially considering this is among the first art a new player will see.

Share this post


Link to post

It looks normal to me - I looked in Opera.

Share this post


Link to post

I've checked on chrome and firefox and it looks squished like that on both for me.

Share this post


Link to post

Are you on mobile? Have you checked your browser settings to see if something might be off? I'm on Chrome and it looks normal to me, I just checked it.

Share this post


Link to post

Try clearing your cache ?

Share this post


Link to post

I tried looking through settings and clearing my cache and it didn't change anything, but if the image is looking normal to others I'm not all too concerned about fixing it on my end. Thanks for the input @Fuzzbucket and @HeatherMarie

Share this post


Link to post

Am I the only one unable reach their scroll’s page?  I have logged out and back in, cleared cache, and all else I know to to do.  I’m on iOS (iPad Air 2, latest o.s. update).  I can access all other pages but my dragons.

Share this post


Link to post

I'm able to access my scroll, but I'm on a desktop.

Share this post


Link to post

I am able to access my scroll both through mobile and desktop. Have you tried a different browser (what browser are you using)?

Share this post


Link to post
31 minutes ago, purpledragonclaw said:

I'm able to access my scroll, but I'm on a desktop.

It appears to be fixed, now.  I was able to access the page on Safari, but not Chrome.  Just tried it a couple minutes ago, and it looks to be doing what it’s supposed to.  Unless TJ tweaked something, I am wondering if the iOS updates just didn’t like Chrome?

 

Also, I was required to enter my passcode (mobile/tablet) to access another site a little while ago, which I never have to, so my guess is iOS update conflict.

 

Edited by blackdragon71

Share this post


Link to post

Is the CB Desert zombie /lineage/ image supposed to be slightly to the side like this?

 

image.png.57e833c50984054cada33e812e95284f.png image.png.b4c5ba2990cbd8169007872768d87ebb.png

 

I'm just asking since all the other sprites seem to be centred correctly.

image.png.348a2991207a52a022b42445cea319cc.png

Edited by lovecats99

Share this post


Link to post
1 hour ago, lovecats99 said:

Is the CB Desert zombie /lineage/ image supposed to be slightly to the side like this?

 

image.png.57e833c50984054cada33e812e95284f.png image.png.b4c5ba2990cbd8169007872768d87ebb.png

 

I'm just asking since all the other sprites seem to be centred correctly.

image.png.348a2991207a52a022b42445cea319cc.png

 

 

It IS centered - to the computer. there's a few pixels next to the actual stone that isn't there with the other tombstones, which throws the optical centre off from the sprite centre ;)

 

(Compare to the snowy one that's SLIGHTLY off to the other side)

Edited by Herk

Share this post


Link to post

I was refreshing the wilderness page and saw something very odd.  I found fog balls.  I spent a bit of time refreshing and found four before I decided that's enough time spent.  2DW5 iuJE Sw31   I first thought it might have something to do with them being 4 digit codes and then I found another with 5 so that theory was shot down. QSBeR  I also saw leetle trees but I guess that might be normal if they came from burned scrolls.  But how can there be fogged dragons in the wilderness?!

 

Edit:  Checking the links the forum made the dragons do show on lineage view but view dragon page is 

Dragon Not Found

You can’t seem to find the dragon you’re looking for.

Edited by Dracaena

Share this post


Link to post

Not sure how it happens but I have seen quite a number of fogged sprites in the Wilderness.

Share this post


Link to post

I can't seem to access active transfers or any other links that other users have posted. There's a dragcave image of a tombstone saying an error has occured??

Share this post


Link to post
3 minutes ago, OtomeKristinOtaku said:

I can't seem to access active transfers or any other links that other users have posted. There's a dragcave image of a tombstone saying an error has occured??

 

I get the same when trying to create a transfer. And others seem to be getting this also.

Share this post


Link to post
6 minutes ago, OtomeKristinOtaku said:

I can't seem to access active transfers or any other links that other users have posted. There's a dragcave image of a tombstone saying an error has occured??

 

2 minutes ago, Whirlaway said:

 

I get the same when trying to create a transfer. And others seem to be getting this also.

TJ has been notified about the issue, thanks for bringing it up.

Share this post


Link to post

Yeah, transfers are working again. Thanks.

Edited by Whirlaway

Share this post


Link to post

Seems like transfer aren't working for me. I'm getting a different message.

image.png.5a24248a523f513842d5134f378b86b1.png

 

Anyone else getting this or just me? Is this related to the other transfer error from earlier?

Share this post


Link to post
2 minutes ago, Forever_Mone said:

Seems like transfer aren't working for me. I'm getting a different message.

image.png.5a24248a523f513842d5134f378b86b1.png

 

Anyone else getting this or just me? Is this related to the other transfer error from earlier?

Check this help page? https://dragcave.net/help/referrers

 

Also, what happens if you click the "continue" link?

Edited by Ruby Eyes

Share this post


Link to post
2 minutes ago, Forever_Mone said:

Seems like transfer aren't working for me. I'm getting a different message.

image.png.5a24248a523f513842d5134f378b86b1.png

 

Anyone else getting this or just me? Is this related to the other transfer error from earlier?

Click on Help at the top of the cave page -> troubleshooting -> referrers and see what you get there.

Share this post


Link to post

Thanks @Ruby Eyes and @purplehaze so showing me that. I just checked and it seems like things are okay now. :) It must have been a blimp in my network or something.

Edited by Forever_Mone

Share this post


Link to post
34 minutes ago, Forever_Mone said:

Seems like transfer aren't working for me. I'm getting a different message.

image.png.5a24248a523f513842d5134f378b86b1.png

 

Anyone else getting this or just me? Is this related to the other transfer error from earlier?

 

If you are by chance using snaplinks, you ALWAYS get that message. But clicking on the link takes you to the right place.

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.