Jump to content
Gruff

What is your current bad luck.

Recommended Posts

18 hours ago, Seriva Senkalora said:

Was offline a few days, just to come back and see a dead hatchling on my scroll and another nearly dead (with less than a day left).

 

They had been REMOVED from any click site I use, so they didn't get enough views in the last days to grow up. Didn't even know that "reverse viewbombing" might be a thing... (I had them hidden until they were at 4d, unhid then and put them into four hatcheries to grow up quickly.)

 

So sad for the 2G Val which I needed for a lineage... 

 

It's so sad. Who did that bad thing? :(
Speaking of the bad luck I've had recently, I've tried breeding some of my dragons. In the first attempt, they refused each other. So I thought the second attempt also would fail... But the second couple gave me 4 eggs.
Only if I hadn't been in scroll lock state, I would have been truly happy with that... Bye bye, my first four twins!

Share this post


Link to post

Have been struggling to get the 2nd gen of my lyric lineage. Once again this week I am 0/10 even with fertility. Some of these pairs haven't produced a Carina in the 8 weeks I've been breeding them. :dry:

Share this post


Link to post
1 hour ago, Sketch said:

Have been struggling to get the 2nd gen of my lyric lineage. Once again this week I am 0/10 even with fertility. Some of these pairs haven't produced a Carina in the 8 weeks I've been breeding them. :dry:

feeling this same struggle. i literally only need one white, but of course its from a labra. been complaining in here for a while about it XD ratios, man...

Share this post


Link to post

Finally saw a Cantormaris - first one in weeks - in the cave, clicked it (to open in new tab), refreshed the cave, the description was still there, clicked it again (for new tab), refreshed, it was gone, checked the newly opened tabs, and BOTH TOLD ME IT WAS THE SAME FRIGGING CODE AND I DID NOT GET THE DARN THING ARE YOU KIDDING ME?!

Share this post


Link to post
48 minutes ago, Ruby Eyes said:

Finally saw a Cantormaris - first one in weeks - in the cave, clicked it (to open in new tab), refreshed the cave, the description was still there, clicked it again (for new tab), refreshed, it was gone, checked the newly opened tabs, and BOTH TOLD ME IT WAS THE SAME FRIGGING CODE AND I DID NOT GET THE DARN THING ARE YOU KIDDING ME?!

 

That's been happening to me too, I think the site has been lagging a bit when it comes to loading the 'get' page and/or recognizing that an egg has been successfully picked up. It's been happening a ton in the AP for me. 

Share this post


Link to post
10 hours ago, HeatherMarie said:

 

That's been happening to me too, I think the site has been lagging a bit when it comes to loading the 'get' page and/or recognizing that an egg has been successfully picked up. It's been happening a ton in the AP for me. 

 

:o Oh, it happened to you, too?! I thought I missed something about the rules that some of the eggs cannot be picked up by me. It had that effect several times in the AP.

Share this post


Link to post

I keep getting that for a few months already. The new tab finished loading, I refresh the biome and/or AP, and get the same set of eggs as if nothing had been picked up.

Naturally, this never happens when I just grab some commons - those arrive on my scroll just fine. It only ever happens with rares or wannabe rares like Cantors. It is very frustrating.

 

Share this post


Link to post

an ND experiment just died because of site lag. great. 0/4 today. one did turn, but didnt hatch (and was s5 crack ND egg as well)

>:/ 

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   1 member