Jump to content

Tidalwave

Members
  • Content Count

    183
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tidalwave

  1. For the last half an hour I've been constantly trying to use teleport with no success. Checked everything on my computer multiple times to see if I had changed any settings, if any software was interfering, logged in, logged out, but still couldn't find anything out of the ordinary and the problem still continued. I went and offered something on someone's trade, went back to the actions page and tried to use teleport again...and all of a sudden it's working! I've never encountered this page before or had a problem of this nature but I'm glad to know that it's not an unusual occurrence to get t
  2. I clicked that, but every time it just sends me back to the actions page, and the same thing happens again when I try to click teleport. All other actions work fine but the teleport one is the only one I cannot access.
  3. Okay so today I went to use the teleport action on one of my Magis and was sent to a page with the following: Everything was fine yesterday so I'm not sure what the cause of this is. I use chrome so the referers by default are always enabled and cannot be disabled unless you use an extension (which I do not have) so more than likely they are still enabled so I'm a bit confused. Tried clearing the cache, restarting browser and restarting computer. Nothing. Tried using a different browser (Microsoft Edge) and whenever I go to click on the teleport link something similar
  4. Seems to be fixed for at least 1 but not all. Dragon Breeders Cave is the only 1 that appears to be working to me as after having checked AoND, The Hatching Club and Silvi's Lair and more they don't seem to be working.
  5. Ah yes, starting to get notifications again. Thanks TJ for the fix!
  6. Ah ok, once it's not a problem being caused on my end. Thanks for the help!
  7. Yes, Javascript is on. Not only have I restarted the browser multiple times but I've also used a different browser and the same thing happens with both. I could try updating java to see if that makes a difference or not.
  8. So, today I noticed that I hadn't been receiving any desktop browser notifications from the forum. When I went to go check them on the forum, there weren't any new notification as it seems like they are being stacked as though they haven't been read (except they're not in bold like they would usually be) and so there would be 1 notification for a thread such as "[username] and 20 others have commented on [thread name]". I'm thinking "Ok, maybe visiting the thread would get the notifications flowing again" but after clicking the notification and visiting the thread, if there are any new notific
  9. I was going through mine and found a few interesting codes https://dragcave.net/lineage/ODD1e Naughty coded Sunsong :v https://dragcave.net/lineage/cquTE https://dragcave.net/lineage/APPar https://dragcave.net/lineage/9hrL8 https://dragcave.net/view/XDerf (A Leetle tree) https://dragcave.net/lineage/orbWp Some that could probably work as names: https://dragcave.net/lineage/Tan0c https://dragcave.net/lineage/SyVar
  10. ~Tidalwave's Wishlist~ Will gratefully accept eggs or hatchlings of any of following. Any lineage will do if the lineage hasn't been specified. Always Looking for: 3G Spriter's Alt Kin (specifically ones I need from this list Low Gen Alt Undine Low Gen Alt Black Any checkered even gen prizes (preferably 3G) High Priority: Neglected 2G Spriter's Alts CB Gold CB Silver 2g Gold Shimmer from female Yellow Zyu 2g Gold Shimmer from male Green Copper 2g Silver Shimmer from female Almerald