Powered by Invision Power Board

Welcome Guest, Please Read This.
! Welcome to the Dragon Cave Forums! If you aren't sure what to do, here are a list of recommended locations:

Board Rules
Frequently Asked Questions
Edit Your Profile
Search the Forum

Also, please make sure you read the pinned topics in each forum before posting there, as they contain important information. In addition, if you are signed up on the Dragon Cave, please make your account ID (At the end of your scroll link) visible, either in your profile or your signature.

This box will go away on its own once you reach 10 posts.


Forum Rules Please read all pinned topics before creating a new topic


Pages: (715) 1 [2] 3 4 ... Last » ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Tiny Little Questions, Read the FAQ Before Posting
SolarCat
Posted: Feb 11 2013, 01:58 PM
Quote Post


Me
**********

Group: Members
Posts: 4,178
Member No.: 3,919
Joined: 25-March 08



QUOTE (arlymaye @ Feb 11 2013, 01:48 PM)
I use mibbit on my android phone (SG S3) and have no other IRC program on it. I rarely go to IRC with my phone but I figure, if it is just a one time thing for today's special occasion, just bear with it? Sorry can't be of much help.

Ha ha, using the computer for this one since I couldn't figure out the phone.

I'm just hoping for a long term solution for when I want to chat and don't have a phone, that's all. smile.gif But it doesn't seem there is one. sad.gif

Thanks for trying anyway!

EDIT: I used to do the chat a lot, back when I was home a lot and my laptop/internet was more reliable. Just looking to go back to that at some point, that's all.

This post has been edited by SolarCat on Feb 11 2013, 02:00 PM
PM
Top
SockPuppet Strangler
Posted: Feb 11 2013, 02:37 PM
Quote Post


Wednesday has been canceled due to a scheduling potato.
***********

Group: Global Moderators
Posts: 30,267
Member No.: 7,406
Joined: 19-July 08



Don't forget about the Holiday FAQ: http://forums.dragcave.net/index.php?showt...dpost&p=6672222 Do let me know if there's something I should add!
PMEmail Poster
Top
Classycal
Posted: Feb 11 2013, 03:18 PM
Quote Post


Level 8
********

Group: Members
Posts: 1,314
Member No.: 70,779
Joined: 15-January 11



from raindear
QUOTE
The last time I described dragons, there was a character counter-- wasn't there? I sure thought I remembered one, but when I tried to use it to see if a description was too long, it seems to have disappeared. What happened? Or is my memory going weird on me?

There was a question about this just the other day. I'd never noticed the counter and went to look and it was there. I believe that was Friday or Saturday. So it hasn't been gone long.

~~~

Lilly, if it's down to the last minute, sometimes those eggs die during transport.

~~~

from arlymaye
QUOTE
I rarely go to IRC with my phone but I figure, if it is just a one time thing for today's special occasion, just bear with it?

What is today's special event?

This post has been edited by Classycal on Feb 11 2013, 03:19 PM
PMEmail Poster
Top
TJ09TJ09TJ09
Posted: Feb 11 2013, 03:22 PM
Quote Post


VP of Gentlemanliness
************

Group: Admin
Posts: 8,112
Member No.: 1
Joined: 3-August 07



QUOTE (SolarCat @ Feb 11 2013, 01:09 PM)
Any suggestions on how to connect to IRC on an Andriod phone?
I've tried two different programs (AndroIRC and Simple Irc) and put in the channels and ports it says to use on the official IRC thread, but all I get is "Connection Error."


Server Address: proton.irc.technozoid.com (Also tried "secure.irc.technozoid.com")
Default Port: 6667

Not really sure what my error is here, so I'm hoping someone can help.

You should be able to connect just fine using "irc.technoized.com." That's what I use on my Android devices to connect to IRC.
PMUsers WebsiteMSN
Top
SolarCat
Posted: Feb 11 2013, 03:36 PM
Quote Post


Me
**********

Group: Members
Posts: 4,178
Member No.: 3,919
Joined: 25-March 08



QUOTE (TJ09 @ Feb 11 2013, 03:22 PM)
You should be able to connect just fine using "irc.technoized.com." That's what I use on my Android devices to connect to IRC.

I just tried "irc.technozoid.com" as well.

"Connection error"

I have a good signal, so it shouldn't be that.
The connection fails quickly, and I'm at a loss.
I've double checked my spelling.
It's set to port 6667.

I'm not getting any specific errors, just a "Connection error".

Thanks for trying to help, TJ. It doesn't seem to work.

Could Verizon be blocking it?

EDIT: Downloaded a third IRC program, this time the error is a bit more detailed.
"Disconnected: Host is unresolved: irc.technozoid.com"

This post has been edited by SolarCat on Feb 11 2013, 03:42 PM
PM
Top
tridymite
Posted: Feb 11 2013, 03:41 PM
Quote Post


Level 9
*********

Group: Members
Posts: 1,890
Member No.: 37,414
Joined: 27-March 09



QUOTE (Classycal @ Feb 11 2013, 09:18 PM)


from arlymaye

What is today's special event?

a 2. gen shimmer lotto.
PM
Top
fuzzbucket
Posted: Feb 11 2013, 03:45 PM
Quote Post


Last time I looked, I wasn't here.
**********

Group: Members
Posts: 13,654
Member No.: 55,386
Joined: 10-February 10



QUOTE (tridymite @ Feb 11 2013, 08:41 PM)
a 2. gen shimmer lotto.

REALLY ? Where ???
PMEmail Poster
Top
siliconrose
Posted: Feb 11 2013, 03:46 PM
Quote Post


Level 9
*********

Group: Members
Posts: 1,528
Member No.: 25,792
Joined: 27-December 08



QUOTE (fuzzbucket @ Feb 11 2013, 03:45 PM)
REALLY ? Where ???

It's already over; it was at 2pm cave time in the lotto channel.
PMEmail Poster
Top
fuzzbucket
Posted: Feb 11 2013, 04:02 PM
Quote Post


Last time I looked, I wasn't here.
**********

Group: Members
Posts: 13,654
Member No.: 55,386
Joined: 10-February 10



Heigh ho. sad.gif
PMEmail Poster
Top
Classycal
Posted: Feb 11 2013, 04:14 PM
Quote Post


Level 8
********

Group: Members
Posts: 1,314
Member No.: 70,779
Joined: 15-January 11



Darn. Was this announced anywhere on the forum or just the chat?
PMEmail Poster
Top
siliconrose
Posted: Feb 11 2013, 04:18 PM
Quote Post


Level 9
*********

Group: Members
Posts: 1,528
Member No.: 25,792
Joined: 27-December 08



QUOTE (Classycal @ Feb 11 2013, 04:14 PM)
Darn. Was this announced anywhere on the forum or just the chat?

It was announced in the Prize Discussion Thread.
PMEmail Poster
Top
LaHaine
Posted: Feb 11 2013, 04:38 PM
Quote Post


Level 8
********

Group: Members
Posts: 1,099
Member No.: 19,391
Joined: 25-October 08



But probably won't be anymore since it was considered offtopic ^^'
PMEmail Poster
Top
Mistress of Whispers
Posted: Feb 11 2013, 05:17 PM
Quote Post


Stalking dragons and eating cookies
**********

Group: Members
Posts: 3,435
Member No.: 21,782
Joined: 15-November 08



Compared to last Christmas, I'm seeing a distinct lack of 'Holiday-egg wall'. Does breeding for the Vals still need to get into full swing, or do we usually have a Christmas wall but not a Valentine wall? (Didn't pay enough attention to the AP last Christmas to notice if it was a wall from the start, or only near the end of the event.)
PM
Top
fuzzbucket
Posted: Feb 11 2013, 05:21 PM
Quote Post


Last time I looked, I wasn't here.
**********

Group: Members
Posts: 13,654
Member No.: 55,386
Joined: 10-February 10



QUOTE (Mistress of Whispers @ Feb 11 2013, 10:17 PM)
Compared to last Christmas, I'm seeing a distinct lack of 'Holiday-egg wall'. Does breeding for the Vals still need to get into full swing, or do we usually have a Christmas wall but not a Valentine wall? (Didn't pay enough attention to the AP last Christmas to notice if it was a wall from the start, or only near the end of the event.)

I think there is a LOT of gifting going on. Also several people said they weren't breeding to make sure there wasn't a wall.... as it was wasteful !
PMEmail Poster
Top
CatCreature
Posted: Feb 11 2013, 05:28 PM
Quote Post


Professional Lurker
**********

Group: Members
Posts: 2,751
Member No.: 21,628
Joined: 14-November 08



QUOTE (SolarCat @ Feb 11 2013, 09:36 PM)
I just tried "irc.technozoid.com" as well.

"Connection error"

I have a good signal, so it shouldn't be that.
The connection fails quickly, and I'm at a loss.
I've double checked my spelling.
It's set to port 6667.

I'm not getting any specific errors, just a "Connection error".

Thanks for trying to help, TJ. It doesn't seem to work.

Could Verizon be blocking it?

EDIT: Downloaded a third IRC program, this time the error is a bit more detailed.
"Disconnected: Host is unresolved: irc.technozoid.com"

Curiosity got the better of me so I grabbed my Android Phone and tried the chat. I went to TJ's profile and clicked the chat link in his sig. It worked for me.

Didn't stay though since my phone is so itsy bitsy teeny weeny. Couldn't see what people talked about. xd.png
PM
Top
SolarCat
Posted: Feb 11 2013, 06:38 PM
Quote Post


Me
**********

Group: Members
Posts: 4,178
Member No.: 3,919
Joined: 25-March 08



QUOTE (CatCreature @ Feb 11 2013, 05:28 PM)
Curiosity got the better of me so I grabbed my Android Phone and tried the chat. I went to TJ's profile and clicked the chat link in his sig. It worked for me.

Didn't stay though since my phone is so itsy bitsy teeny weeny. Couldn't see what people talked about. xd.png

Right. You can get on the chat on a phone, but I can only do it via the web.
I'm trying to set it up to work in an IRC app so that I can actually read things, but I can't seem to manage it.

Anyway, I'm just giving up and staying a non-IRC person, because I'm not going anywhere with this and I don't want to frustrate myself about it any longer.

Thanks to all who tried to help!
PM
Top
Cinnamin Draconna
Posted: Feb 11 2013, 06:39 PM
Quote Post


Lineage Queen
**********

Group: Members
Posts: 4,554
Member No.: 15,734
Joined: 26-September 08



I'm only breeding my v'days on request, so that I don't contribute to the AP wall. I think I may not be the only one either, since the wall has failed to materialize.
PMEmail PosterUsers Website
Top
siliconrose
Posted: Feb 11 2013, 08:33 PM
Quote Post


Level 9
*********

Group: Members
Posts: 1,528
Member No.: 25,792
Joined: 27-December 08



My Valentines will get bred, all of them, wall or not. But I tend not to breed them until the night before the release or the day of the release unless someone requests a specific pairing.
PMEmail Poster
Top
Ashywolf
Posted: Feb 11 2013, 11:01 PM
Quote Post


Ohai TJ09
**********

Group: Members
Posts: 3,634
Member No.: 65,661
Joined: 17-September 10



I have a question that may best been asked in its own topic, but I figured it would be a simple answer (Though maybe only answerable by TJ).

Here is the situation (note: it hasn't happened yet, but if I'm given the ok it will).

When you start games they often show the company(ies) name and an icon or whatever representing them. Now if I chose to use a sprite I've submitted for DC, does that mean it cannot be used on the site assuming its chosen? Or is it ok since I own the game and art in question? PS: I'd only use the adult, not eggs or hatchlings.

Not always sure how this stuff works.

This post has been edited by Ashywolf on Feb 11 2013, 11:05 PM
PM
Top
SockPuppet Strangler
Posted: Feb 11 2013, 11:05 PM
Quote Post


Wednesday has been canceled due to a scheduling potato.
***********

Group: Global Moderators
Posts: 30,267
Member No.: 7,406
Joined: 19-July 08



For art theft reasons, we ask that any art on DC is purely for DC. If you wish to use a concept on another game, you need to let us know to pull the thread/art from here. If it is in cave, I believe you just can't use it or we'll have to completely pull it from the site/replace it with unique art.

If I understood your question, anyway. x3 Have you checked out the pdf linked in the DR section rules? That might help you, too. :3
PMEmail Poster
Top
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic OptionsPages: (715) 1 [2] 3 4 ... Last » Reply to this topicStart new topicStart Poll